Verhalen

Duur : 30 minuten Thema : toveren

Verhaal van Poppentheater de ToverzwamIn het bos gebeuren vreemde dingen, een boom die praat, een klein draakje dat vermist wordt en de boze tovenaar schijnt ook rond te lopen. De kabouter en de uil gaan het oplossen, samen met de kinderen natuurlijk!

Duur : 20 minuten Thema : toveren

De uil heeft een toverboek waar je heel voorzichtig mee moet zijn. Die domme Sjakie de slang gaat eruit voorlezen.....Dan gaat er natuurlijk van alles mis...

Duur : 25 minuten Thema : toveren

Als de prinses bij het heksenhuisje komt, mag ze van de heks een wens doen. Dat gaat mis, zo'n toverkol moet je ook niet vertrouwen. De vogelverschrikker helpt de prinses weer normaal te worden.

Duur : 25 minuten Thema : toveren

In het heksenhuis gebeuren vreemde dingen, maar de heks is al een tijdje niet gezien. De kabouter en de agent gaan een onderzoek instellen.

Duur : 25 minuten Thema : boef/milieu

Jan is de opruimer van het bos. Iedere dag is het weer een zooitje. De agent denkt dat ie er met de pet naar gooit. Maar de kinderen hebben allang gezien wat er gebeurd is als Jan en de agent weg zijn. Zij gaan Jan helpen met de rommel-maak-boef te vangen.

Duur: 25 minuten Thema: Afrika

Verhaal van Poppentheater de ToverzwamMachmoet komt uit Afrika en woont nu in een flat. Hij mist z'n vriendjes. Samen met Jan gaat hij terug naar Afrika om die vriendjes te zoeken. Het zijn wel heel bijzondere vriendjes.

Duur : 25 minuten Thema : Sinterklaas

In het pakhuis van Sinterklaas verdwijnen pakjes. De waakpiet en de pakjespiet bedenken een plan om het raadsel op te lossen. De kinderen helpen ook mee.

Duur : 20 minuten Thema : Sinterklaas

De pakjespiet heeft een verstekeling gevonden op de stoomboot. Hij verstopt 'm in het pakjeshuis. Dan verdwijnt het boek van Sinterklaas.

Banner van Poppentheater de Toverzwam
Banner van Poppentheater de Toverzwam
Banner van Poppentheater de Toverzwam