informatie

Informatie over Poppentheater de ToverzwamEn dan gaat de poppenkast bijna beginnen. Wij zorgen ervoor dat alle kinderen op een goede plek zitten, zodat iedereen de voorstelling goed kan zien. De kinderen kunnen op de grond zitten of op stoeltjes of banken. We vinden het gezellig om de kinderen dicht bij de poppenkast te hebben, daarom spelen we liever niet op een podium.

Oké, iedereen zit, de poppenkast kan beginnen. Tenminste... het is wel erg stil! Zouden de poppen soms slapen? Gelukkig helpen de kinderen om de poppen wakker te maken. Zullen we roepen of aankloppen, wie heeft er een idee? Als de eerste slaapkop in de poppenkast wakker wordt en komt kijken wat er aan de hand is, kan het feest beginnen. We gaan altijd even in op de speciale gelegenheid van vandaag. Bijvoorbeeld bij een verjaardagsfeestje wordt de jarige even in de schijnwerpers gezet en in de kelder van de poppenkast ligt altijd wel een klein cadeautje klaar!

Het enige wat poppentheater De Toverzwam nodig heeft is een plat speelvlak van 2 bij 1,5 meter, een stroomvoorziening voor de geluidsinstallatie en een enthousiast publiek. Bij buitenactiviteiten vragen wij u wel om zorg te dragen voor een uitwijkmogelijkheid in geval van slecht weer, bijvoorbeeld een overkapping.

Banner van Poppentheater de Toverzwam
Banner van Poppentheater de Toverzwam
Banner van Poppentheater de Toverzwam